Fethiyespor'a inşaat şoku

PTT 1. Lig takımlarından Fethiyespor'un antrenman sahası bir gecede şantiye alanına çevrilince yöneticiler ve teknik heyet çileden çıktı.

Fethiyespor antrenman sahası, Muğla İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından spor salonu inşaatı başlatıldığı öğrenildi. Ligde kalmak adına kritik bir süreçten geçen Fethiyespor'da yönetim kurulu takıma antrenman sahası aramaya başladı.

Fethiyespor, deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçından 3 puanla dönmenin hedeflerini yaparken, antrenman sahalarının şantiye alanına çevrilmesi teknik direktör Engin İpekoğlu sert tepki gösterdi

Her gün antrenman yaptıkları sahanın şantiye alanına çevrildiği gören Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Bu nasıl bir düşüncedir ki spora böyle hizmet edildiğini söyledi

Spor salonu inşaatının Fethiyespor takımına destek amaçlı değil köstek amaçlı olduğunu vurgulayan Engin İpekoğlu, 'Muğla'yı temsil eden en üst düzey futbol takımı olan Fethiyespor'a bu hareketle kasıtlı bir davranış yapılmıştır. 2,5 ay beklense ne olurdu. Fethiyespor'a kasıtlı yapılmış bir davranış. Fethiye Belediye Başkanından aldığım bilgilere göre de inşaat ruhsatı almadan başlatılmış. Fethiye şehir stadının zemininin bozulmaması için antrenmanları bu alanda yapıyorduk. Muğla İl Müdürü ve yetkilileri tebrik ederim. Görevi Türk sporuna hizmet etmek olan yetkililerin Muğla'yı temsil eden en üst düzey futbol takımına gördüğünüz gibi destek değil, köstek olmaktadır. Alt yapıda dahil olmak üzere Fethiyespor'un elinde bu saha vardır. Bu sahayı da böylece elimizden aldı. Fethiyespor'a bu engeli gerçekleştirenleri tebrik ediyorum' dedi.

Kaynak: İHA