Söke İzcilik, Dağcılılık ve Spor Kulübü Genel Kurulunu Yaptı

Söke İzcilik, Dağcılık Ve Spor Kulübü Derneği ilk olağan kongresini yaptı.

Kulüp binasında üyelerin katılımı ile gerçekleşen genel kurul toplantısında Divan Başkanlığını H. Hüseyin Ertuğrul yaparken, Haşim Marangoz ve Osman Parlak katip üyelikleri görevini üstlendi.
Genel kurulda Söke İzcilik, Dağcılık Ve Spor Kulübü Derneği başkanlığına Rasim Yavuzyılmaz seçilirken; Başkan Yardımcılığına Ramazan Çal, Yazman Ali Keskin, Saymanlığa Gülşen Veli, yönetim kurulu üyeliklerine Cevahir Belligün seçildi. Yedek Üyeliklere Fevzi Öncül, Selahattin Aksoy, Hasan Aslan, Betül İşcan, Osman Parlak seçildi. H. Hüseyin Ertuğrul, Sulhattin Kaya, Haşim Marangoz dernek denetim kurulunda yer alan isimler oldu.

Söke İzcilik, Dağcılık Ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Rasim Yavuzyılmaz; “Derneğimizin daha verimli çalışması için bundan sonraki dönemde ayrı ayrı Dağcılık, Spor ve İzcilik Şubelerinin açılması sağlanacak. Çünkü Derneğimizin tek amacı doğa sevgisini kazandırmak, doğayla iç içe olmaktır. Gençlerimizin boş zamanlarda spor yapmaları, farklı çalışmalara katılmalarını sağlamaktır” dedi.

Kaynak: İHA