Omü Ünilig’de İddialı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 2013-2014 Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) sezonunda 2. yarıya hızlı başladı.


Altı branşta mücadele eden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ikinci yarının ilk maçında Sinop üniversitesini 3-0 mağlup etti.

Üniversiteler Spor Ligi’nde (ÜNİLİG) Ondokuz Mayıs Üniversitesi ikinci yarının ilk maçında oynadığı Sinop Üniversitesi’ni set vermeden 3-0 mağlup etti. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, Sinop Üniversitesi karşısında rahat bir galibiyet elde etti. Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya OMÜ hızlı başladı.

Daha ilk sette rakibine üstünlüğünü kabul ettiren OMÜ, 25-10'luk sonuçla 1-0 öne geçtiler.

İkinci sette temposunu giderek yükselten Ondokuz Mayıs Üniversitesi kolay bulduğu sayılarla farkı giderek açmaya başladı.

OMÜ bu seti de 25-5'lik sonuçla kazanarak skoru 2-0'a taşıdılar. Maçın son final setinde rahat ve rölantide bir oyun sergileyen Ondokuz Mayıs Üniversitesi, 25-6'lık sonuçla salondan 3-0 galip ayrıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi erkek voleybol takımı da ÜNİLİG 2. yarı ilk maçında sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Voleybol Takımı Antrenörü Okutman Pelin Akyol, “Geçen sene ÜNİLİG’de 1. olduk. Bu seneki hedefimiz de ilk 3’e girmek” dedi.

Kaynak: İHA