Ofspor'da Galibiyet Sevinci

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, sahasında Pazarspor'u 2-1 yenen Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, yenik duruma düştükleri karşılaşmadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kerimoğlu, Pazarspor ile çok zor bir mücadele gerçekleştirdiklerini belirterek, "Pazarspor, ligin alt sıralarından uzaklaşmak isteyen ve puanlara ihtiyacı olan bir ekipti. Biz de ev sahibi olma avantajımızı değerlendirerek kazanmak istiyorduk. İstediğimiz gibi de oldu. İki taraf da iyi oynadı, galibiyeti kovaladı" dedi.

Karşılaşmanın 15. dakikasında kalelerinde penaltıdan gol gördüklerini ifade eden Kerimoğlu, şunları söyledi:
"Bu golle demoralize olduk. Bu dakikadan sonra beraberlik golünü aradık ama ilk yarı bulamadık. İkinci yarıda oyuna tamamen ağırlığımızı koyduk. Bazı maçlar 70| dakikadan sonra başlar derler, bizim için de öyle oldu. Baskılarımız ikinci yarıda giderek artınca Pazarspor'un direnci kırıldı. 74. ve 77. dakikalarda üst üste bulduğumuz gollerle öne geçmeyi başardık. Bu dakikadan sonraki baskılar sonuç getirmeyince sahadan galip ayrılan taraf olduk. Futbolcularıma daima söylediğim bir söz vardı, geriye düşmüş olsanız bile son düdük çalana kadar oyunu bırakmayın. Yenik duruma düştüğümüz karşılaşmadan galip ayrıldığımız için mutluyuz."

Kaynak: AA