Kayseri Erciyesspor'da, Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, kendi sahasında karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başladı.

Hacı Boydak Tesisleri'nde, yardımcı antrenör Roland Koch yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı Akhisar Belediyespor maçına ilk 11'de başlayan futbolcular hafif tempolu koşuyla tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma koşusu, pas kontrol ve dar alanda top çalışması yaptı. Antrenman sırasında futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.
Antrenmandan öncesi gazetecilere açıklama yapan defans oyuncusu Emre Öztürk, haftalar sonra ligde galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor'u deplasmanda yendikleri için mutlu olduklarını ifade eden Öztürk, "Bundan sonra her maç bizim için bir final. Dolayısıyla sahaya her maçı kazanmak için çıkacağız. Artık iyi bir takım olduk. Yardımlaşma ve takım oluşumu başladı.

Akhisar Belediyespor maçında oynadığımız futbol herkesi heyecanlandırdı. Bundan sonra da iyi sonuçlar alacağız. Kayseri takımlarının ligde kalması için taraftarların destek olmaları lazım" diye konuştu.

Kaleci Gökhan Değirmenci de kaliteli bir takım olduklarını belirterek, "Takım olma yolunda ilerliyoruz. Bulunduğumuz ortamdan çıkmak için yeterli kaliteye sahibiz. İnşallah bunu başaracağız. İki maçtır yükselişimiz var, bunu devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Cem Can ise ligde kalmak için çok zorlu haftalara girildiğini dile getirerek, taraftarlardan kalan haftalarda takıma olan desteklerini artırarak sürdürmelerini istedi.

Kaynak: AA