İhlas Koleji Efes’i Salladı Ama Yıkamadı

Geçtiğimiz maçlarda İstanbul Genç Erkekler Basketbol Ligi Seri A’da kalmayı garantileyen İhlas Koleji, Play out grubunun son maçında güçlü rakibi Anadolu Efes’e 57-67’lik skorla yenildi.


Bayrampaşa Spor Salonu’nda oynanan mücadele baştan sona çekişmeye sahne olurken, İhlas Koleji rakibi karşısında maçın ilk yarısını 34-31 geride kapattı. İkinci yarıda farkı kapatmak için gayret gösteren İhlas Koleji gençleri maçın sonuna doğru yaptıkları basit hatalarla karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Bu skora rağmen Play out grubunu Anadolu Efes’in ardından ikinci sırada tamamlayarak gelecek sezon da Seri A’da mücadele etmeyi garantileyen İhlas Koleji’nin antrenörü Tacettin Çıpa, bir formalite maçı olmasına rağmen çok iyi bir maç çıkardıklarını söyledi.

Karşılarındaki rakibin üst düzey bir takım olduğuna dikkat çeken Çıpa, mücadelelerinden dolayı oyuncularını kutladı. Bu mücadelenin önümüzdeki sene için umut verici olduğunu belirten tecrübeli hoca, amaçlarının gelecek sene için başarılı bir takım hazırlamak olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA