Güngör Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Altay karşısında üretkenlik yönünden zayıf kaldıklarını belirtti.


Altay 10 kişi kalana kadar, Nazilli’de oynadıkları gibi oynadıklarını anlatan Güngör, “Özellikle kırmızı karta iyi oynadık. Ancak, kırmızı kartın ardından oyunun rengi değişti. İstediğimiz oyun tarzını ortaya koyamadık. İkinci devrede ise daha kötü oynadık. Golü bulamadığımız süre içerisinde stresimiz daha da arttı. Üretkenlik yönünden zayıftık. Penaltıdan yediğimiz golde penaltı pozisyonu tartışmalı. Altay taraftarının, oyuna katkısı müthişti. 90 dakika boyunca takımlarını oyunda tuttular. Kendilerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Altay deplasmanından mağlup da dönebileceklerini belirten Güngör, şunları söyledi: “Devre arasında hücumda Muğdat, Tunç ve Aykut gibi oyuncuları kaybettik. Bu bizi kötü etkiledi. Devre arasında hiçbir oyuncumuzu doğal olarak kaybetmek istemezdik. Ama, yapacak bir şey yok. Elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Uzun süredir yenilmeyen bir takıma sahibiz. Bu performansımızı sürdürmek istiyoruz”

Kaynak: İHA