Çorum Belediyespor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Özbayram Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Çorum Belediyespor Kulübü'nün Mali Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Özbayram, "Şampiyonluğa adım adım ilerlediğimiz bu yolda takıma ayak uydurmayan, takımın düzenini bozacak hangi futbolcu olursa olsun gözünün yaşına bakılmayacaktır. Her futbolcu kendi sorumluluğunu ve Çorum ruhunu iyi bilecektir" dedi.

Özbayram, yaptığı açıklamada, dün olağanüstü toplanan yönetim kurulunda takımın özellikle son iki haftada aldığı olumsuz sonuçların değerlendirildiğini söyledi.

Teknik heyet ve futbolcular yönünden yapılan değerlendirmelerde, başarıya giden yolda herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesinin önemine değinildiğini vurgulayan Özbayram, şunları kaydetti:
"Özellikle son iki haftada sahaya yansıyan olumsuz etkiler nedeniyle teknik heyet ve futbolcular, yönetim tarafından büyük bir titizlikle irdelenmiştir. Hedefimiz olan 2.Lige ulaşabilmek için futbolcularımızın şuana kadar maddi olarak hiçbir sıkıntılarının olmadığı tespit edilmiştir. Her bir futbolcumuz kendine çeki düzen vermelidir. Şampiyonluğa adım adım ilerlediğimiz bu yolda takıma ayak uydurmayan, takımın düzenini bozacak hangi futbolcu olursa olsun gözünün yaşına bakılmayacaktır. Her futbolcu kendi sorumluluğunu ve Çorum ruhunu iyi bilecektir."
Teknik heyet yönünden bir olumsuzluğun söz konusu olmadığının altını çizen Özbayram, şöyle devam etti:
"Yönetim kurulu olarak mevcut teknik heyete güvenimiz tamdır. Teknik heyet ile yolumuza devam ediyoruz. Yönetim kurulu olarak bu takımın 2. Lige çıkmasındaki hedefine tam olarak inanıyoruz. Taraftarlarımızın da aynı duygularla bizi desteklemelerini ve inanmalarını istiyoruz."

Kaynak: AA