Ampute Futbol Milli Takımı Dünya Şampiyonasına Hazırlanıyor

Ampute (bedensel engelliler) Futbol Milli Takımı, Meksika'da yapılacak olan Ampute Futbol Dünya Şampiyonası hazırlıklarına Antalya'da başladı.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Halil İbrahim Köprülü, 30 Kasım-8 Aralık 2014'te Meksika'da gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası için kamp çalışmalarının çok iyi bir şekilde devam ettiğini, takımın büyük bir motivasyonla hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi.

Kampa, 4'ü kaleci olmak üzere toplam 22 oyuncu ile katıldıklarını belirten Köprülü, "Şampiyonada en iyi dereceyi almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kamp ile takım içerisindeki oyuncuların birbirleriyle olan uyumları artmaktadır" dedi.

Şampiyona'da Özbekistan, İngiltere, Rusya ve Brezilya gibi iyi takımların mücadele edeceklerini anlatan Köprülü, iyi bir takım olduklarını, bundan önceki şampiyonalarda iyi dereceler aldıklarını kaydetti.

Köprülü, "Üç tane dünya üçüncülüğü derecemiz var. İkinci kampı da Haziran ayında yapacağız. O zaman İran Ampute Milli Takımı ile bir hazırlık maçı gerçekleştireceğiz. Takımın kamp çalışması iyi bir şekilde devam etmekte" diye konuştu.

Ampute Milli Takım Kampı, 20 Şubat'ta sona erecek.

Kaynak: AA