Adanaspor, Fethiyespor Maçı İçin Yarın Fethiye'ye Gidecek

PTT 1. Lig’de TKİ Tavşanlı Linyitspor’u yenerek moral depolayan Adanaspor, Çarşamba günü oynayacağı Fethiyespor maçı için yarın Fethiye’ye gidecek.


Adanaspor'da, sakatlığı devam eden Cem Özdemir ve arka adalesinde ağrıları bulunan Ali Zorlu’nun Fethiyespor mücadelesinde forma giyemeyeceği açıklandı. Cezası sona eren Fahri ise Fethiyespor deplasmanında görev verilmesi halinde forma giyebilecek.

TKİ Tavşanlı Linyirtspor maçında ayak bileğini burkan ve oyuna devam edemeyen Samican Keskin’in tedavisine başlandı. Bugün yapılan antrenmanı kenardan izleyen genç futbolcunun, son durumu maç günü belli olacak.

TİAGO’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Takımın Brezilyalı futbolcusu Tiago Bezerra 27. yaşını takım arkadaşları ile kutladı. Antrenman sonunda kendisi için hazırlanan sürpriz pastadaki mumları üfleyen golcü futbolcu, tebrikleri kabul etti. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Tiago, "Takım olarak bir çıkış yakalamak istiyoruz. Galibiyet sevincini bir kenara bıraktık ve Fethiyespor maçını düşünmeye başladık. Deplasmandan alacağımız 3 puanla daha da farklı noktalara geleceğiz.Takımdaki arkadaşlığın ne kadar üst seviyede olduğunu karşılaşmayı izleyen herkes anlamıştır. Taraftarımızın da maç boyunca verdiği destek için teşekkür ederiz. Yeni yaşımda Adanaspor’da daha nice başarılar yakalamak istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA