Adanaspor'da Fethiyespor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Fethiyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, turuncu beyazlı takım, Fethiyespor maçı hazırlıklarına Osman Yereşen Tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.
Hafta sonu TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında bileğinden sakatlanan Samican Keskin, antrenmanı kenardan izledi. Sakatlığı devam eden Cem Özdemir ve arka adalesinde ağrıları bulunan Ali Zorlu da Fethiyespor maçında takımdaki yerini alamayacak. Cezası sona eren Fahri ise deplasmandaki mücadelede forma giyebilecek.
Adanaspor kafilesi, çarşamba günü oynayacağı Fethiyespor maçı için havayoluyla Antalya'ya, oradan da Fethiye'ye geçecek.
Açıklamada görüşlerine yer verilen takımın Brezilyalı futbolcusu Tiago Bezerra, ligde çıkış yakalamak istediklerini belirtti.

TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında aldıkları galibiyetin sevincini yaşadıklarını ifade eden Bezerra, şunları kaydetti:
''Fethiye maçını düşünmeye başladık. Deplasmandan alacağımız 3 puanla daha da farklı noktalara geleceğiz. Takımdaki arkadaşlığın ne kadar üst seviyede olduğunu karşılaşmayı izleyen herkes anlamıştır. Taraftarımızın da maç boyunca verdiği destek içinde teşekkür ederiz. Yeni yaşımda Adanaspor'da daha nice başarılar yakalamak istiyorum.''

Kaynak: AA