Fernandes'le sözleşme uzatma düşüncemiz yok!

Kasımpaşa galibiyetiyle şampiyonluk yarışına dahil olan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, Beyaz TV Spor Muhabiri Ertan Süzgün'e özel açıklamalarda bulundu.

DÜNYANIN EN GÜZEL STADINI YAPIYORUZ
Çok emek döküyoruz. Çok çalışıyoruz. Stad ilk günden beri inandığım bir proje. Bu projeyi de sonuçlandırmak istiyoruz. Dikkat ediyorsanız oraya stad yapılacak mı yapılmayacak mı? Altından şehir çıkacak mı çıkmayacak mı? tartışmaları bitti. Artık herkes biliyor ki oraya dünyanın en güzel stadı yapılacak. Stad için Ağustos’ta biter demiştim. Bu iddiam sürüyor.

GÖÇEBE GİBİYKEN TRAVMADAN ÇIKMAK ZOR OLDU

Daha önümüzde çok maç var. Sevindirici olan takımımız ilk yarıda iyi giderken Galatasaray maçı sonrası düşüşe geçmişti. Şimdi ise toparlandık. Stadı olmayan bir kulübün, göçebe gibi oynayan bir kulübün bu travmadan çıkması kolay değildi. Çok emek döktük. Takımın özgüveni kendine geldi.

ONLAR BENİM EVLATLARIM
Kasımpaşa maçı sonrası soyunma odasına gittim. Çok özel bir şey yoktu. Onlar benim evlatlarım. 45 dakika oynayıp pozisyon vermedik. Çok iyi mücadele ettik. Ben de onları kutladım.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ DEDİM! ÇÜNKÜ…
3 büyük kulüp büyük camia. Herkesin iddiası şampiyonluktur. Bir camia başkanının bizim hedefimiz başka bir şey demesi mümkün değil. İlk yarıda krizde bir Beşiktaş’ı toparlamak için'’Şampiyon olacağız’’ söylemlerinde bulundum. Camianın güvenini tekrar kazanmak zorundaydık. Şuan da camia kenetlenmiş durumda.

FERNANDES İLE SÖZLEŞME UZATMA DÜŞÜNCEMİZ YOK
Almeida ile sözleşme yenilemek istiyorum. Kendisine de söyledim. Sezon başı Fernandes’le konuştuk. Fakat bir yol alamadık. Şuan da onla alakalı söylenecek bir şey yok. Fernandes için sözleşme uzatma gibi düşüncemiz yok.

ŞAMPİYONLUK DEĞİL STAD RÜYALARIMA GİRİYOR
Şampiyonluk rüyalarınıza giriyor mu? sorusuna ise;'’Şuan da rüyalarıma giren tek şey stat. Staddan başka bir şey rüyalarıma girmiyor’’ diye konuştu.