Basketbol 3. Ligi

Basketbol 3. Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfaspor, deplasmanda Elazığspor’u 94-43 mağlup etti.


Elazığ Yakup Kılıç Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Şanlıurfaspor, Elazığspor’u 94-43 mağlup etti. Muğla Ormanspor mağlubiyetinin ardından Elazığspor’u farklı yenerek grupta iddialı duruma gelen sarı-yeşilli ekibin antrenörü Atilla Keskin, "Oyuncularımı sergiledikleri oyundan dolayı kutluyorum, çok iyi mücadele ettiler ve sahadan çok farklı bir skorla galip geldik. Şimdi bu maçı unutup, Karabükspor maçına odaklanacağız. İnşallah bundan sonra fire vermeden seri galibiyetler alarak, üst tura çıkmak istiyoruz" dedi.

Şanlıurfaspor Basketbol Takımı Menajeri İbrahim Aybar ise, "Bu galibiyeti takımımıza büyük emekleri geçen başkanımız Fethi Şimşek’e, başkan vekilimiz Uğur Büyükhatpoğlu’na, yöneticilerimiz Aziz Çayırcıoğlu’na, İsmail Bağıban’a ve tüm yönetim kurulu üyelerimize armağan ediyoruz. Onların gerçekten çok büyük emekleri var" diye konuştu.

Aybar, Şanlırfaspor Basketbol Takımı'nın şimdiki hedefinin Karabük maçı olduğunu vurgulayarak, "25 Şubat Salı günü kendi sahamızda Karabükspor ile karşılaşacağız. Bu maç da bizim için çok önemli. Bizim hedefimiz bu maçı da kazanarak grupta ilk dörde girmek ve bir üst tura çıkmak. Bu yolda hedefimizden sapmayacağız. Şanlıurfalılara 2.lig sevincini yaşatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA