Orduspor - Kahramanmaraşspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 25. haftasında Orduspor sahasında Kahramanmaraşspor ile golsüz berabere kaldı.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, maçı kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirtti.

Sözeri, “Bugün çok önemli iki puan kaybettik. Geçen haftaki kazandığımız üç puandan sonra. Hafta başından beri çok zor bir maç olacağını söylüyorduk. Çok pozisyona girdik. İki tane attığımız tartışmaya açık gol var. Sonuçta o pozisyonların ardından çok gol pozisyonuna girdik. Oyuncularımızın çok istemesine rağmen topu kaleye atamadık. Önümüzde önemli İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı var. Çabuk toparlanıp bu maça odaklanacağız. Bizim için 6 puanlık bir maç. Kaybettiğimiz iki puan üzücü” diye konuştu.

ÖZTORUN: “ZOR BİR KARŞILAŞMA OLDU”
Orduspor kaptanı Ferhat Öztorun, zor bir karşılaşma olduğunu kaydederek, “Bütün hafta içi çok zor bir maç olacağını konuştuk. Bakıldığında öyle bir maç oldu. Böyle maçlarda golü bulmak gerekiyor. Bugün bunu başaramadık. Zorlu bir mücadele oldu. Özellikle ikinci yarıda her şeyi yaptık. Tek eksiğimiz goldü. Şanssızlıktı yapacak bir şey yok” şeklinde konuştu.

ÖZKAN: “ENTERESAN BİR MAÇ OLDU”
Ordusporlu oyuncu Selahattin Selçuk Özkan ise, ilginç bir maç olduğunu ifade ederek, “Maraş istediğini elde etti. Biz edemedik. Bu uzun maratonda 1 puan önemlidir diye düşünüyorum. Belediye maçında telafi etmeye çalışacağız“ dedi.

KAHRAMANMARAŞSPOR CEPHESİ
Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, yaptığı değerlendirmede, “Hem bizim açımızdan hem Orduspor açısından çok önemli bir müsabaka oynadık. Rakibimizin de bizim de üç puana ihtiyacı vardı. Moral ve motivasyon olarak özellikle ikinci yarıda iyi maçlar çıkartmamıza rağmen maalesef puan alamamıştık. Oyuncularımız üstün bir performans ortaya koyuyorlar. Bütün maçlarda ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bugün gösterdiğimiz mücadelede böyle bir maç oldu. Biz bu arzumuzu mücadele gücümüzü ligin son maçına kadar devam ettireceğiz. Bugünkü maça bakıldığında ilk yarı dengeli bir maç oldu. Özellikle ikinci yarıda rakibimiz baskılı bir oyun ortaya koymasına rağmen biz de bulduğumuz pozisyonlarla galipte gelebilirdik. Girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik. Rakibimizde karambol pozisyonlar buldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

ÇELİK: “TESLİM OLMAYAN BİR KAHRAMANMARAŞSPOR İZLETTİRMEK İSTİYORUZ”
Teslim olmayan bir Kahramanmaraşspor izlettirmek istediklerini belirten futbolcu Dede Çelik, “Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Konsantre olmakta zorluk çekmediğimiz maçlara çıkıyoruz konum itibariyle bugün de o maçlardan bir tanesiydi. Çok iyi mücadele ettik. Bugün puan ile tanıştık. Bundan sonra teslim olmayan bir Kahramanmaraşspor izlettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

AÇIK: “2 PUAN KAYBETTİK”
Kahramanmaraşsporlu oyuncu Akın Açık ise maç sonu yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
”Bugün çok zorlu bir mücadeleye çıkacağımızı biliyorduk. Orduspor ligin en önemli takımlarından bir tanesi. İki takım için de çok önemli bir mücadeleydi. Buraya üç puan hedefiyle geldik. Pozisyonları değerlendiremedik. Burada iki puan kaybettiğimizi düşünüyorum.”

Kaynak: İHA