Galatasaray, Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetimindeki antrenmandan önce İtalyan teknik adam futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Ardından sarı-kırmızılı futbolcular 2 gruba ayrıldı. İlk bölümünde fiziksel bir çalışma yapılan antrenman, taktik hazırlıklar ile tamamlandı.

Galatasaray'da Hakan Balta tedavisinin ardından düz koşu yaparken, Aurelien Chedjou ise özel program dahilinde çalıştı. Tedavisi devam eden Oğuzhan Kayar da salonda özel çalıştı.

Öte yandan sarı-kırmızılıların bugünkü antrenmanını bir grup öğrenci de izledi. Antrenmanı takip eden öğrenciler, teknik direktör Roberto Mancini ve futbolcularla fotoğraf çektirerek, formalarını imzalattılar.

Galatasaray, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına yarın saat 14.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek ve ardından 17.30'da özel bir uçakla Antalya'ya hareket edecek.

Kaynak: İHA