Bilecikspor’dan Edebali Hazretlerine Ziyaret

TFF Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Bilecikspor Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret etti.


Ankaralı iş adamı Batuhan Çolak tarafından devir alınmasının ardından teknik direktör olarak göreve getirilen Engin Özmen ve futbolcular, Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ettiler ve Cuma namazı kıldılar.

Cuma namazı çıkışında kameralara konuşan Antranör Özmen, Bilecikspor ile gönül birliği yaparak, takımın profesyonel liglere çıkması için mücadele edeceklerini belirtti.

Özmen, “Ben, 17 yıl profesyonel ligde futbol oynadım. Süper Lig'de Ankaragücü, Gençlerbirliği yurtdışında ise Azerbaycan ve Rusya’daki liglerde top oynadım. Batuhan başkan ile gönül birliği yaparak, onun önderliğinde buradayız, şimdi artık Bileciksporlu'yuz. Bilecikspor olarak güzel bir ekip kurduk. Her şeye yeniden başlıyoruz. Bilecikhalkı için güzel olacağını düşünüyoruz. Bilecik'i, il bazında temsil eden olarak başarıya ulaşmak ve profesyonel liglerde boy göstermek istiyoruz. İnşallah, bunu gerçekleştireceğimizi düşünüyorum” dedi.

Ayrıca, Bileciksporlu futbolcular, cuma namazı çıkışı,Bilecik Belediye Başkan’ı Selim Yağcı ile bir süre sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İHA