Aydınspor 1923’ün Kurmayları Bir Araya Geldi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te Kulüp Başkanı Süha Bayırlı ve yöneticiler, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.


Kulüp Başkanı Süha Bayırlı, yöneticiler, Sportif Direktör Mesut Toros ile teknik direktör Mustafa Ceviz’in katıldığı toplantıda, ‘birlik-beraberlik’ mesajı verildi.

Kulüp Başkanı, Süha Bayırlı yaptıkları faaliyetleri anlatırken, samimi açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Mustafa Ceviz ise, Aydınspor 1923’te birlikteliğin sağlandığını ifade ederken, Adınspor 1923’ün başarılı olmaması için bir sebep olmadığının altını çizdi.

Altyapı Sorumlusu Kaya Özcan’ın işyeri Keyif Bahçesi’nde yapılan toplantıya, teknik direktör Mustafa Ceviz, Sportif Direktör Mesut Toros, Kulüp Başkanı Süha Bayırlı ve yöneticilerden Mukadder Özer, Veysel Kılınç, Erdal Sakallı ile Kaya Özcan katıldı.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz, göreve geldiği ilk yarının son beş maçlık döneminde iyi mücadele ettiklerini, ancak bu mücadelelerini skora yansıtamadıklarını söyledi.

Devre arasındaki kamp dönemine sıkıntılı başladıklarını, sonradan ise ortamın düzeldiğini ifade eden Ceviz, “Nokta transferlerin yanı-sıra genç oyuncular transfer ettik. Personel, oyuncu, teknik heyet ve yönetimimizle sıcak aile ortamını kurduk. Sürekli iyi diyaloglar içindeyiz. Takımımıza huzur ve mutluluk hakim. Bize bu ortamımızı sağlayan yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum”d edi.

“PUANLARIN HEPSİNE TALİBİZ”
Ligde 14 maçlık süreçleri olduğuna dikkat çeken Ceviz, “14 maçta alabileceğimiz 42 puan var. Bu puanların hepsine talibiz. Rakiplerimizin hepsine saygı duyuyoruz. Ligde her an,her şeyin olabileceğinin farkındayız. Taraftarımız da bizi desteklediği takdirde üzerimize düşeni yaparız” diye konuştu.

TOPLAM 32 PUANDA OLABİLİRDİK
Modern futbolun gereklerini yapmak istediklerini kaydeden Ceviz, şöyle devam etti: “Kaliteli ve karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Eğer, ilk yarı sonundaki berabere kaldığımız 4 maçta galip gelebilsek şu anda toplam 32 puanda olacaktık”
YÜZDE 80’LERDEYİZ
Gazetecilerin takımın yüzde olarak gücünün kaçını sahaya yansıttığı sorusunu da cevaplayan Ceviz, şunları söyledi: “Aramıza geç katılan, kulüpleriyle sıkıntılı olduğu için devre arasında yeteri kadar çalışamayan Aykut, Hacı, Sefa gibi oyuncular var. Şu anda yüzde olarak yüzde 80’lerdeyiz. Daha da iyi olacağız. Yeter ki sinerjiyi ve birlikteliği oluşturalım ve koruyalım.”
Aydınspor 1923’ün Başkanı Süha Bayırlı ise, sezon başında yaptıkları hataları anlattı. Yanlış insanlara güvendiklerini anlatan Bayırlı, “Hala bize katkı sağlamadan giden oyuncuların parasını ödüyoruz. İddaa gelirlerimizdeki temlik önümüzdeki ayın sonunda kalkacak. İkinci yarıda ise bambaşka bir takım oluşturduk. Mustafa Ceviz hocamızla birlikteliği sağladık. Bu birliktelik, Mustafa Hocamızın kişiliğiyle alakalı. Bizi yanıltmadan transfer yaptı” ifadelerini kullandı.

AYDINSPOR İLE BİRLEŞME KONUSU
Gazetecilerin 2.Amatör Küme’de bu sezon sahaya çıkacak Aydınspor ile birleşip-birleşmeyeceği yönündeki soruyu da cevaplayan Bayırlı, “Bizim Aydınspor ile hiçbir zaman sorunumuz olamaz. Ancak, Aydınspor’da belli bir grup var. Bu grup birleşme istemiyor, Aydınspor’u kullanma eğilimindeler. Aydınspor amatör ligde olduğu için birleşme şu anda zor gözüküyor. Ancak, her iki takım kongresini yapar, kararını alırsa birleşme sağlanır. Daha önce de birleşme sağlayalım dedik. Ama olmadı. Biz her zaman Aydınspor’a sahip çıktık. Yine sahip çıkarız” şeklinde konuştu.

TESİSLEŞME ÖNÜMÜZDEKİ SEZON
Aydınspor 1923’ün kanayan sorunu olarak göze batan tesis sorununa da değinen Bayırlı, şunları kaydetti:“Bu sezon elimizdeki mevcut imkanlarla devam edeceğiz. Önümüzdeki sezon için şu anki mevcut Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile konuyu görüştük. Seçimlerde kendisi seçildiği takdirde sezon sonunda tesisi yapacağız”
ŞEHR-İ EMİN GEREKENİ DÜŞÜNÜR
Gazetecilerin ‘Özlem Çerçioğlu seçilmezse ne olacak’ sorusunu da cevaplayan Bayırlı,“Anketler şu an için Özlem Hanım’ı önde gösteriyor. Ancak, Özlem Hanım seçilmezse, göreve gelecek olan şehr-i emin Aydınspor 1923 için gerekeni düşünür” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA