Potada Maçın Ardından

Basketbolda, ULEB Avrupa Kupası J Grubu'nda mücadele eden Aykon TED Ankara Kolejliler başantrenörü Ercüment Sunter, "ULEB Avrupa Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" dedi.

Dinamo Banco Di Sardegna Sassari'yi 104-75 yendikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Sunter, oyuncular ve yönetime teşekkür etti.
Sunter, Avrupa'nın 32 takımı arasına kalmalarının kendileri için gurur verici olduğunu belirterek "ULEB Avrupa Kupası'na kalmak ve bir yerlere gelebilmek çok önemli. İlk turu geçtik ve birinci olarak grubu bitirdik. Şimdi diğer grubu bekleyeceğiz. Bir taraftan da Beko Basketbol Ligi'ne devam ediyoruz. Biliyorsunuz ki kupa maçı oynamak için play-off'lara kalmak lazım. Ne kadar çok hırpalanıyor olsak da yinede iddialı bir konumumuz var" diye konuştu.

ULEB Avrupa Kupası'nda gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini ifade ederek "Bu ilk tecrübemiz ama takımımızda büyük bir inanç ve istek var. Bu kupanın ardından Avrupa Ligi'ne kadar gelebilir miyiz bilemiyorum ama elimizden geleni yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.
Maça iyi hazırlandıklarını belirten oyuncu Kerem Özkan da "Sahada herkes iyi mücadele etti ve iyi bir galibiyet aldık. Artık grup liderliği açısından da büyük bir avantaj elde ettik" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA