Kara Açıklaması

Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Muhammet Kara, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile aralarında tartışma yaşandığı iddialarına açıklık getirdi.


Teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifasından sonra başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile aralarında tartışma yaşandığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Kara, "Tesis içinde iki kişi arasında yaşananlar, kulaktan duyulma bilgilerle, masa başında yazılan senaryolar haline gelmiştir" dedi.

Kara, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile aralarında hiçbir sorunun olmadığını ve olmayacağını ifade ederek, "Mustafa Hoca'nın ayrılığının ardından Sayın Başkanımızla yaptığımız ikili görüşmede, kendisi bundan sonraki süreç ile ilgili fikrimi sordu. Ben de kendimce doğru olduğunu düşündüğüm fikrimi paylaştım. Ardından bu fikirde buluşarak ayrıldık. Toplantının ardından kendisi İstanbul’a hareket etmek için havalimanına gitti. Ben ise, 1461 Trabzonspor A2 takımımızın rakibi Tepecikspor kafilesini kaldıkları otelde ziyaret ettim. Bu görüşmelerin ardından yazılan sözde Sayın Başkanımızla tartıştığımıza yönelik haberler, Trabzonspor’un gün yüzüne çıkmamasını isteyenlerin anlamsız çabalarıdır" diye konuştu.

Kaynak: İHA