Diyarbakır Takımları Yenilgiyi Unuttu

Diyarbakır’ın profesyonel futbol liglerindeki takımları yenilgiyi unuttu.


Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Diyarbakırspor A.Ş, yenilmezlik serisine devam ediyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 10, Diyarbakırspor A.Ş. ise son 7 maçta yenilmedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Büyükşehir Belediyespor, son 10 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlik alarak hanesine 22 puan yazdırdı. Büyükşehir Belediyespor, son olarak 4 Kasım 2013 tarihinde deplasmanda Altınordu’ya 2-1 mağlup oldu. 2014 yılında yenilgi almayan Büyükşehir Belediyespor, son 10 maçta kendi sahasında Kızılcahamamspor, Bayrampaşaspor, Ofspor ve Bozüyükspor’u, deplasmanda da Alanyaspor ve Pazarspor’u yenerken, kendi sahasında İskenderun Demirçelikspor ve Ankaragücü, deplasmanda da Altay ve Tepecikspor’la berabere kaldı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta yer alan Diyarbakırspor A.Ş. ise son 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 17 puan topladı. Son yenilgisini 24 Kasım 2013 tarihinde İstanbul’da Tuzlaspor’a 2-1 yenilerek alan Diyarbakırspor da, 2014 yılında yenilmedi. Kendi sahasında Menemen Belediyespor, Erzincan Refahiyespor ve Ankara Şekerspor’u yenen Diyarbakırspor, deplasmanda da Yozgatspor ve İstanbulspor’u mağlup etti. Diyarbakırspor kendi sahasında Gölcükspor ve deplasmanda Arsinspor’la berabere kaldı.

Kaynak: İHA