Arsenal Manchester United Maçı Hangi Kanalda? - 12 Şubat 2014

Arsenal ile Manchester United Premier Lig 26. hafta maçında karşılaşacak. Arsenal Manchester United maçının hani kanalda yayınlacağı belli oldu. Arsenal Manchester United karşılaşması Lig TV3'ten canlı yayınlanacak.

Arsenal Manchester United Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Arsenal ile Manchester United Premier Lig 26. hafta maçında karşılaşacak. Bu akşam saat 21:45'te oynanacak Arsenal Manchester United maçının hani kanalda yayınlacağı da belli oldu. Arsenal Manchester United karşılaşması Lig TV3'ten canlı yayınlanacak. İşte Arsenal Manchester United maçı son detaylar...

Premier Lig'de 26. hafta dev bir maça sahne oluyor. Ligde zirve yarışı veren Arsenal bu sezon vasat bir görüntü veren Manchester United'i BG Emirates Stadyumu'nda konuk ediyor.

Geçtiğimiz hafta Liverpool karşısında 5 gollü bir hezimet yaşayan Arsenal liderlik koltuğunu Chelsea'ye devretti. Ferguson sonrası Moyes ile aradığını bulamayan ManU ise son dakikada yediği golle Fulham ile berabere kalıp zirvenin 15 puan gerisine düştü.

Arsenal bu dev maçla yara sarmak isterken, ManU da zorlu Arsenal deplasmanından galibiyet çıkarmanın peşinde.

Saat 21.45'te başlayacak olan bu dev maç Lig TV 3 ekranlarından naklen yayınlanacak...