Türkiye Bocce 1.ligi

Türkiye Bocce 1. Ligi'nde mücadele eden Bartın Üniversitesi Bocce takımı, ligin ilk etabını oluşturan rafa müsabakalarını 12 puan ile 5. Sırada tamamladı.


Türkiye Bocce 1. Ligi'nde mücadele eden Bartın Üniversitesi Bocce takımı, ligin ilk etabını oluşturan rafa müsabakalarını 12 puan ile 5. Sırada tamamladı. 16 takım ve yaklaşık 100 aşkın sporcunun mücadele ettiği ligde, oynadığı maçların tamamını kazanan Gençlerbirliği Bocce Takımı etabı birinci bitirirken, müsabakalarda şansız puan kayıpları yaşayan Bartın Üniversitesi Bocce takımı raffa etabını 12 puan ile 5.sırada tamamladı.

Türkiye Bocce 1. Liginde raffa, petank ve volo etaplarının tamamlanmasıyla ilk 6 sırada yer alan takımlar, play-off turunda mücadele edecek. Ligin son 4 sırasındaki takımlar ile 2. ligin ilk 6 ekibi arasında oynanacak play-off maçlarının ardından 1. ligde yer alacak takımlar belirleneceği belirtildi. Ligde mücadele eden diğer Bartın temsilcisi Köksal Toptan Lisesi GSK ise topladığı 4 puan ile 13. sırada yer aldı.

Kaynak: İHA