Hami Mamdıralı Açıklaması

Trabzonspor'da, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kendi evinde Akhisar Belediyespor'a mağlup olmasının ardından istifa eden teknik direktör Mustafa Akçay'ın yerine göreve kimin geleceği merak konusu oldu.


Dün Trabzonspor yönetimi ile bir araya gelen Akçay, yönetime istifasını sunmuştu. Karadeniz temsilcisi teknik direktörü arayışlarını sürdürürken, yardımcı antrenör Hami Mandıralı bir spor kanalına yaptığı açıklamada, göreve hazır olduğunu söyledi.

Teknik direktör Mustafa Akçay'ın ardından yeni teknik direktör gelene kadar takımı hazırlaması istenen yardımcı antrenör Hami Mandıralı, görev adamı olduğunu belirterek, "Görevden kaçmam. Kal derler, kalırız. Git derler, gideriz. Trabzonspor böyle bir sevda. Bizim için sorun yok. Gerisini çok konuşmak istemiyorum. Yarın ne olur, hep beraber göreceğiz. Aksine yorum yapmak bize yakışmaz. Biz Trabzonsporluyuz, görev verirseler çalışırız, vermezlerse dışarıdan destek veririz. Şu anda çalışıyoruz. Görevimizin başındayız. Yardımcı antrenörlerle birlikte devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA