Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası

22-27 Şubat 2014 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenecek olan Türkiye Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na Bartın’dan 4 sporcu katılacağı belirtildi.


22-27 Şubat 2014 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenecek olan Türkiye Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na Bartın’dan 4 sporcu katılacağı belirtildi. Turnuvaya Bartın'ı temsilen Çağdaş Gençlik ve Spor Kulübünden 3, Bartın Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübünden ise 1 sporcu katılacak

Bartın’da Taekwondo da sağlanan gelişmenin mutluluk verici olduğunu ve artan ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade eden İl Temsilcisi Gökser Çağdaş, “Sabır ve özveri ile senelerdir gerçekleştirdiğimiz çalışmaların meyvelerini almaya başlıyoruz. Gençlerde elde ettiğimiz başarıyı pekiştirmek hatta bu başarının üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Çağdaş Gençlik ve Spor Kulübünden Büyük Erkekler 68 Kiloda Erhan Erginpay, 87 kiloda Yasin Kabaşer ve 58 kiloda Candaş Çağdaş, Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübünden ise bayanlar 57 kiloda Şule Tutmaç'ın katılacağı şampiyonadan başarı ile dönmeyi arzu ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA