Voleybol Açıklaması

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor'un kulüp başkanı İsmet Güneşhan, "ligin sonu geldiğinde takımlarının ligde kaldığını herkesin göreceğini" söyledi.

Güneşhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 haftada iyi bir periyot yakaladıklarını, önceki hafta Sarıyer Belediyesi'ni, cumartesi de Halkbank'ı aynı skorla 3-2 mağlup ettiklerini anımsattı.
Oyuncuların performansından son derece memnun olduklarını, sahadaki mücadele ve kazanma azminin herkes tarafından takdir toplandığını belirten Güneşhan, "Aldığımız galibiyetlerle her hafta rakiplerine biraz daha yaklaşıyoruz. Bu da bizim olduğu kadar tüm Çanakkalelileri memnun ediyor. Ligin sonuna geldiğimizde, bu takımın ligde kaldığını her birlikte göreceğiz" dedi.

Güneşhan, özellikle Halkbank maçında gösterdikleri mücadeleden dolayı teknik ekip ve sporcuları kutlayıp, "Taraftarlarımızın bizlere olan inancı ve güveni devam ettiği sürece bu ekip, kente yakışır şekilde mücadelesini sürdürecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Gayet iyi durumdayız" diye konuştu.

Kaynak: AA