Gökhan ve Selçuk'tan tepki

Sarı-lacivertli iki futbolcu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da, Sivasspor yenilgisi sonrası maçtaki hakem yönetimini eleştirdi.

Fenerbahçeli futbolcular Gökhan Gönül ve Selçuk Şahin, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Sivasspor'a 2-0 yenildikleri maçtaki hakem yönetimini sosyal paylaşım sitesinde sert bir dille eleştirdi.

Sarı-lacivertli iki futbolcu, Twitter hesaplarından yaptıkları açıklamalarla, Sivasspor-Fenerbahçe maçının hakem yönetimine tepki gösterdi.

Bugüne kadar yaptığı açıklamalarda hep futbolun konuşulması yönünde ifadeler kullandığını bildiren Gökhan Gönül, "Altı değil 16 hakem versen bir şey değişmeyecek. Bunu yenilgiye mazeret olarak sunduğumu söyleyenler olacaktır. Öyle bir şey yok. Maç 0-0'ken hakemin gözü önünde olan pozisyonda penaltımızı vermiyorlar. Bu durumda 10 puan değil 20 puan önde de olsan fark etmez" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaları nedeniyle maçlarını yönetecek hakemlerin kendisine karşı cephe alacağını savunan Gökhan, şunları belirtti:

"Tıpkı daha önce Caner'e yaptıkları gibi. Biz 25 milyon Fenerbahçeli'nin yüreğini sahada temsil ediyoruz. Biz bugün Sivasspor'u belki yenebilirdik ama hakemi yenemezdik. Kusura bakmasınlar böyle konuşuyorum, yıllardır sustuk. Biz artık sahada hakemlere karşı da mücadele edeceğiz. Yorumculardan da artık Fenerbahçe aleyhine verilen kararları konuşmalarını bekliyoruz. Artık biz Fenerbahçe maçlarında futbol konuşmuyoruz. Ya Fenerbahçe'nin yaptığı hataları, ya da rakibin gollerini konuşuyoruz."

"SİLİN 4 PUANIMIZI..."
Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin ise açıklamasında, maçlarının adil yönetilmesi isteğini aktardı.

"Herşey eşit olsun istiyorsanız bu komediye gerek yok. Silin 4 puanımızı herşey eşit başlasın. Sezon sonu yine 10 puan farkla şampiyon oluruz" değerlendirmesinde bulunan Selçuk, "Yeter ki maçlarımız doğru, dürüst, adil yönetilsin. Verilen emeğe yazık. Ayıptır..." şeklinde görüş belirtti.