Dünya Kupasını Brezilya’da İzleme Fırsatı

1950’de Dünya Kupası’na hak ettikleri halde katılamayan Türkiye Futbol Takımı’ndan iki futbolcumuz ve şanslı 3 Direkt Kart sahibi Dünya Kupası heyecanını bu sene doyasıya yaşayacaklar.


Kredi kartı kullanmayanlar için online alışveriş imkanı sağlayan Akbank “Direkt Kart”, 1950 yılının Türkiye Milli Takımı'nın iki oyuncusu, Bülent Eken ve Erol Keskin’i Akbank Direkt Kart kullanıcısı 3 çift ile birlikte Brezilya'ya Dünya Kupası'na yolluyor. Bu 3 çifti belirleyecek çekilişe katılmak için ise Akbank Direkt Kart sahibi olmak yeterli. Akbank Direkt Kart'ın sanal olarak oluşturulup, anında kullanılabildiğinin altını çizen Akbank Direkt Bankacılık'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, "Akbank Direkt ile, müşterimiz olsun, olmasın herkese online alışveriş dünyasının kapılarını açıyoruz. Bu kart ile kredi kartı olmayanlar da, çok beğendikleri bir ürünü almak için, kredi kartı olan yakınlarına gitmelerine gerek kalmayacak. Akbank Direkt İnternet ya da Akbank Direkt Mobil'i açmaları yeterli. Kart, internet bankacılığından yaratılabilen ilk ön ödemeli sanal kart olması bakımından Türkiye’de bir ilk. Efsane Yolculuk projesi ile de Dünya Kupası’nda kampanya hakkı olan tek Türk bankası olarak 2 milli futbolcumuzla çok özel bir projeye imza attık” ifadelerini kullandı.
64 YIL SONRA BREZİLYA’DA
Akbank Direkt Kart’ın kullanıcılarıyla buluşmasını sıra dışı bir etkinlikle kutladığının altını çizen Orkun Oğuz, "Dünya Kupası 64 yıl sonra yeniden Brezilya’da düzenleniyor. 2 eski milli futbolcumuzla birlikte şanslı üç çifti Brezilya'ya yolluyoruz.15 Mart tarihine kadar geçerli olan Akbank Direkt Kart ile Efsane Yolculuk kampanyasına https://www.akbank.com/efsaneyolculuk/mobile/index.html linkinden katılabilirsiniz” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA