Bayraklılı Güreşçiler Madalyalara Ambargo Koydu

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Güreş İl Temsilciliği tarafından organize edilen 11-13 ve 14-15 yaş Serbest Güreş Teşvik müsabakaları çerçevesinde minik ve minik altı güreş müsabakaları yapıldı.


İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş İl Temsilciliği tarafından organize edilen 11-13 Minik altı ve 14-15 Minik İl turnuvası yapıldı. Buca Afetevleri Spor Salonu'nda yapılan güreş müsabakaları oldukça zevkli geçti.Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı, 6 madalya kazanarak minderde fırtına gibi eserek izleyicilerden büyük alkış aldı.

Minik sporcuları teşvik etmek için düzenlenen Güreş turnuvasında Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü, madalyalara ambargo koydu. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle kupa ve madalyaları verildi.

3 Altın, 2 Gümüş 1 Bronz madalya alan Bayraklı Belediyespor Güreş takımı turnuvaya damgasını vurdu. 47 Kg'da Burak Aynacı altın. 53 Kg'da İbrahim Tok altın, 38 Kg'da Osman Ağır altın 32 Kg'da Hekim Akgül gümüş, 42 Kg'da Özgür Çoban gümüş, 59 Kg'da Uğurcan Kilercioğlu bronz madalya kazanmıştır.

Turnuvada 6 madalya kazanan Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı antrenörü Eyyüp Özçavuş, ''Yeni yapılandırma içerisinde iyi bir jenerasyon yakaladık. Sporcularımızı güreş sevdirmek için turnuvalara katılıyoruz. Hedefimizi artık daha yükseğe koyduk, amacımız Bayraklı'da tüm çocuklara spor yaptırmak ve yetenekli olanlarda ülkemizi temsil edecek şampiyonlar yetiştirmek. Öncelikle madalya kazanan sporcularımı yürekten kutluyorum. Kulübümüze destek olan Bayraklı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Karabağ'a ve kulüp yönetimine teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: İHA