Amigo Semavi Artık Gülüyor

Aydınspor’un amatöre düştüğü Menemen Stadı’nda ağlayan fotoğrafıyla ulusal medyanın gündemine oturan ve geçtiğimiz hafta hastaneden taburcu olan Aydınspor’un eski amigolarından Semavi Cantürk, takımının Ilıcabaşıspor ile oynadığı maçı izledi.


Hastaneden taburcu olduğunu belirten Cantürk, Aydınspor’un amatör kümeye düştüğü günü, ‘hayatının en kötü günü’ olarak tanımladı. Aydınspor’un, Ilıcabaşıspor ile oynadığı karşılaşmada duygulandığını kaydeden Cantürk, “Aydınspor’un, iki yıl aradan sonra sahaya çıkacak olması benim için çok önemli bir olay. Yan sahada da olsa Aydınspor’u tekrar görmekten dolayı çok mutluyum. Duygulanmamak elde değil. Ancak, Aydınspor eski günlere tekrar dönmesin. Aydınspor ismi ve logosu olduktan sonra fark etmez. Aydınspor 1923’te, Aydınspor’da bizim takımımız” dedi.

Aydınspor’un kurulduğu 1966’dan bu yana maçlarına gittiğini ifade eden Cantürk, “Aydınspor 1923’lü oyuncuları da tebrik ediyorum. Hatay deplasmanından bir puan alarak beni sevindirdiler. Verdikleri sözü tuttular. Güzel günler yakında” diye konuştu.

Kaynak: İHA