Sakarya Tenis Akademisi Direktörü Baylan Açıklaması

Sakarya Tenis Akademisi Direktörü Erhan Baylan, "Şu anda akademi olarak tenis ve futbol branşlarında spor okulları kapsamındaki faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

Baylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, İzmir'de başlayan ve Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen "10 Yaş Kış Kupası Tenis Turnuvası'na akademilerinden 3 sporcunun katıldığını söyledi.

Sporcularından Emre Uyan ve Emir Berke Boztepe'nin 3 Şubat'ta yapılacak "Ana Tablo" müsabakalarına katılmayı hak kazandıklarını anlatan Baylan, "Emir Korhan Aksakal ise oynadığı 5 karşılaşmada galip gelerek final oynama hakkını elde etti. Şu anda akademi olarak tenis ve futbol branşlarında spor okulları kapsamındaki faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. 2014 bahar sezonu itibariyle basketbol ve yüzme branşlarında bünyemize katarak tenis, futbol, yüzme, basketbol branşlarında hizmet vereceğiz. Ayrıca haziran ayında tam gün yaz okulları mesaisine başlayacağız. İlimizin tam gün yaz okulları konusunda bir eksiklik olduğu aşikardır. Hazirandan itibaren profesyonel ekiple bu konudaki eksikliği gidereceğimizi belirtmek isterim" diye konuştu.

Kaynak: AA