Çorum Belediyespor 3 Puan Hedefliyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Sedat Özbağ, "Zirveden uzaklaşmamak ve hedefe oynayan rakiplerimizle aramızdaki puan farkını açmak için Hacettepespor maçını kazanmak zorundayız" dedi.

Özbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde her maçın zor olduğunu ancak yarın sahalarında oynayacakları Hacettepespor maçının hem zirveden kopmamak hem de şampiyonluk yarışındaki rakipleriyle arasındaki puan farkını açmak adına önemli olduğunu belirtti.

Yarınki maçta kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını dile getiren Özbağ, "Geçen hafta Sancaktepe Belediyespor maçında aldığımız mağlubiyetin ardından gereken dersleri çıkartarak hafta boyunca çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Zirveden uzaklaşmamak ve hedefe oynayan rakiplerimizle aramızdaki puan farkını açmak için Hacettepespor maçını kazanmak zorundayız" ifadelerini kullandı.
Grupta kolay maç olmadığını dile getiren Özbağ, "Bu maçın önemi çok daha fazla. Grubun şampiyon adaylarından Hacettepespor önünde alacağımız 3 puanla zirveye yaklaşmak istiyoruz. Sahamızda oynayacağımız bu maçta en büyük güvencemiz taraftarımız olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA