Tatvan Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Obalı Açıklaması

Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Obalı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), tarafından takıma verilen bir maç seyircisiz oynama cezasını eleştirdi.

Obalı, yaptığı yazılı açıklamada, TFF'nin iki yıldır takıma haketmediği cezalar verdiğini belirtti.

Takımlarının sadece futbol oynadığını saha dışı olaylarla ilgisinin bulunmadığını kaydeden Obalı, açıklamasında şunları ifade etti:
"İki hafta önce grubumuzda lider durumda olan Cizrespor ile evimizde oynadığımız maçın ardından herhangi bir olay çıkmamasına rağmen, TFF takıma çok ağır bir ceza verdi. TFF, ne hikmetse oynayacağımız kritik maçlarda bize ceza veriyor. Bunun bir örneğini de geçen yıl yaşadık. Geçen yıl deplasmanda karşılaştığımız Kurtalanspor maçında çıkan olaylar nedeniyle takımımıza bir maç seyircisiz oynama cezası verilmişti. Şimdide herhangi bir olay çıkmamasına rağmen bizim için çok önemli olan Mardinspor maçını tarafsız bir sahaya alarak seyircisiz oynatıyor. TFF'nin bu kararları grubumuzdaki bazı takımları desteklediğinin kanıtıdır. Yine herkesin bildiği gibi grubumuzda bulunan bazı takımlar gibi rakip futbolcularından 8'ini hastanelik etmiyoruz. Bunun dışında grubumuzdaki bazı takımların aldığı cezalar tahkim kurulu tarafından kaldırılıyor. Kim olursa olsun kimsenin bu kulübün kaderiyle oynamasına izin vermeyeceğiz ve hakkımızı sonuna kadar arayacağız."

Kaynak: AA