"İstediğim an o koltuğa otururum"

Beyaz Tv futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar canlı yayında MHK Başkanı Zekeriya Alp'e seslenerek "İstediğim an o koltuğa otururum" dedi.

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol'da Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında görev alan hakemlerin performansını değerlendiren Zekeriya Alp'in futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın kendisini hedef alan sözlerine yer verildi.
 
Zekeriya Alp, 'Ahmet Çakar'ı seciyesine asla inmem. Herkesin kalitesi ortada. Kimin, neye nasıl hizmet ettiği ortada. O arkadaşın yaptıklarını halkımız, kamuoyu görüyor. Beni de tanıyan tanıyor. Bizim bu işlere ayıracak vaktimiz yok. İşimizi gücümüzü bırakıp, arkadaşlara yardımcı olmak istiyoruz. Bu işin içinde hatalar var' dedi.

Beyaz Futbol'da Ahmet Çakar MHK Başkanı Zekeriya Alp'e çok sert sözlerle cevap verdi.

Çakar, Love Story müziği eşliğinde Zekeriya Alp ile nasıl tanıştığını neler yaptğını anlattı. MHK Başkanına hep Zekeriya Ağebey diye hitap ettiğini hakemlikten gelmese bile herzaman kefil olduğunu söyleyen Çakar 'Hayatımda bir defa üzerini çizerek yapmış olduğum ki bu bir show businness'in bir parçasıdır. Ağebey diye hitap ettiğim Zekeriye bana 'O arkadaş' diye hitap etti. Benim seviyeme inmem demiş ama hakemlerin seviyesini yükselt abi. Ben sana o kişi yada o adam diye hitap etmiyorum. Sana Zekeriye Ağabey diyorum. Sen bir masonsun! Masonluğa karşıyım yada değilim bu konuya tartışmıyorum. Masonları iyi tanırım. Bu bir eleştiri değil ben mason değilim. Masonlarda insanları aşağılamak varsa bilmem. Masonlukta insanlara çamur atmam varsa onu da bilmem. Sen kimsin Zekeriya Ağabey! Sen benim hakemliğimi bitiremezsin! İstediğim an gelir o koltuğuna otururum senin! Bana rağmen artık o koltukta oturamazsın' dedi.

'İstediğim an o koltuğa otururum'