Galatasaray, Arsenal Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son haftasında yarın yapacakları Arsenal maçının hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Basına kapalı bölümde ise taktik çalışma üzerinde durulduğu belirtildi.
Antrenmana teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Torku Konyaspor maçını düşünerek, Arsenal karşısında oynatmayacağını açıkladığı Aurelien Chedjou haricinde tüm oyuncular katıldı.

Ciddi bir sakatlığı bulunmayan Kamerunlu savunmacının iki günlük süreçte sağlık ekibinin özel kuvvetlendirme ve dinlendirme programına tabi tutulacağı bildirildi.

Galatasaray, Arsenal maçı hazırlıklarını tamamlayarak, yarın saat 21.45'te Türk Telekom Arena'da başlayacak müsabaka için kampa girdi.

- Hamit için doğum günü pastası kesildi

Sarı-kırmızılı takımın deneyimli oyuncusu Hamit Altıntop için antrenman öncesinde doğum günü pastası kesildi.
8 Aralık 1982'de dünyaya gelen Hamit, bugün 32. yaşına girdi. Çalışma öncesinde teknik heyet ve futbolcular, deneyimli oyuncu için sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Antrenman sahasında pasta kesen oyuncular, Hamit Altıntop'u kutladı.
Tebrikleri kabul eden Hamit'e pastasından ilk dilimi Sabri Sarıoğlu yedirdi.

Kaynak: AA