Albimo Alanyaspor, 4 Maç Aradan Sonra Galip Geldi

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, Antalyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek, 4 maç aradan sonra galip gelmeyi başardı.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde geçen sezon sonunda PTT 1. Lig'e yükselen Albimo Alanyaspor, bu sezon lige Manisaspor'u deplasmanda 3-0 yenerek başladı.

Ligin ikinci maçında evinde Samsunspor'u 1-0 ile geçen Antalya ekibi, ligin 3. haftasında ise Adana Demirspor'a deplasmanda 3-1 yenilerek ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.
Evinde oynadığı maçta Bucaspor'u 4-0 yenen, deplasmanda Altınordu ile ve sahasında Denizlispor ile aynı skorla 1-1 berabere kalan turuncu-yeşilliler, Giresunspor'u ise 2-1 mağlup ederek ilk 7 hafta sonunda 14 puan toplamaya başardı.
Albimo Alanyaspor, evinde Osmanlıspor'a 3-1 yenildiği maçla art arda kötü sonuçlar almaya başladı.

Bu maçın ardından Boluspor'a sahasında 3-0, deplasmanda Kayserispor'a 2-0, yine sahasında Adanaspor'a 3-2 yenilen turuncu-yeşililerde 4 haftalık kötü gidişat, teknik direktör Altıparmak'ın görevinden ayrılmasına neden oldu.
Albimo Alanyaspor, altyapı teknik sorumlusu Mustafa Camunak yönetiminde çıktığı Antalyaspor deplasmanından ise 4-0 galip gelerek 4 haftalık kötü gidişatı sonlandırdı.
Ligin geride kalan 12 haftasında 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 17 puan toplayan Antalya ekibi, maç fazlasıyla 7'nci sıraya yükseldi. Turuncu yeşilliler, bu sezon attığı 20 gole karşın kalesinde 17 gol gördü.

Kaynak: AA