Antalyaspor - Alanyaspor Maçının Ardından

Antalyaspor, 21 yıl sonra ilk defa resmi bir müsabakada karşılaştığı Albimo Alanyaspor’a 4-0 mağlup oldu.

İki takımın taraftarı karşılaşmayı aynı tribünde izledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, istemedikleri bir gün yaşadıklarını ve üzgün olduklarını söyledi.

Maçın ilk 10-15 dakikasında çok iyi oynadıklarını ve 6 tana gol pozisyonuna girdiklerini ifade eden Mandıralı, "Rakip girdiği pozisyonları değerlendirdi ve maçı kazandı. Futbolda gol atamazsanız ve yerseniz kazanamazsınız. İstediğimiz golleri atamadık. Futbolda mazeret yok. Girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik ve maçı kaybettik. Bugün yere düştük, ama haftaya ayağa kalkarız. İşimizi çalışmak. Sorumluluk verildi.

Onu yerine getireceğiz. Bize düşeni iyi şekilde yapmak istiyoruz. Oyuncularımız da istenileni yapmaya çalıştı ama olmadı. Üzücü skorla ayrılmak zorunda kaldık" dedi.

ALANYASPOR CEPHESİ
Alanyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Camunak, yağmurlu havada oynanan bir maç olduğunu belirterek, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Galibiyeti istediklerini ve farklı skorla sahadan ayrıldıklarını ifade eden Camunak, “Çok kolay maç olmadı. Zorlandığımız dakikalar oldu. İyi mücadele ederek, zor anların üstesinden geldik. Sevinçliyiz” dedi.

Alanyasporlu futbolcu Sinan Özkan ise, istediklerini sahaya yansıttıklarını dile getirerek, farklı galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Alanyasporlu futbolcu Sercan Türkeri, önemli bir maça çıktıklarını kaydederek, “4 haftadır kötü gidişimizi vardı. Çıkış yakalamamız lazımdı. Bu da derbiye denk geldi. İyi konsantre olduk. Bitirici vuruşları iyi yaptık. Zorlandığımız dakikalar oldu ama bitirici vuruşları iyi yaparak galip geldik” şeklinde konuştu.

Alanyasporlu bir başka futbolcu Gökalp Seçal de geç gelen bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Hocamız bırakmadan galibiyet almak isterdik. Futbolda böyle durumlar var. Zor maç oldu. Skor 4-0. Maçın kırılma anları oldu. Gol yememek bizim direncimizi arttırdı. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik. Sahada gerektiği gibi oynadık. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA