Ziya Doğan 3 Yıl Sonra İlk Resmi Maçına Çıkıyor

Orduspor Teknik Direktörü Ziya DoğŸan yaklaşŸık 3 yıl sonra ilk resmi maçına çıkıyor.

Teknik direktörlük kariyerine 1999 yılında Adanasporla başŸlayan Ziya DoğŸan, aradan geçen yıllarda İstanbulspor, Konyaspor, Malatyaspor, Trabzonspor, GençlerbiliğŸi, Malatyaspor, Diyarbakırspor, Konyaspor ve Ankragücü'nde görev yaptı.
BeşŸiktaşŸ, İstanbulspor ve Bakırköyspor'da da yardımcı antrenörlük görevlerinde bulunan DoğŸan, en son çalışŸtırdığŸı Ankargücü'nden 2011 yılında istifa etmişŸti.
İstifasının ardından ardından yaklaşŸık 3 yıl boyunca takım çalışŸtırmayan DoğŸan, geçen hafta Ordusporla anlaşŸarak teknik direktörlük kariyerine bu takımla devam etti.
Ziya DoğŸan bu sezon Orduspor'un 5. teknik direktörü olmuşŸtu.
- Orduspor çıkışŸ arıyor
ǖte yandan ligde zor günler geçiren mor beyazlı ekip hafta sonu sahasında oynayacağŸı Bucaspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Ziya DoğŸan yönetiminde sürdürdü.
Lig'de topladığŸı 4 puanla son sırada yer alan Karadeniz temsilcisi teknik direktör Ziya DoğŸanla çıkışŸ arıyor.
- "Taraftarları maça bekliyoruz"-
Teknik direktör Ziya DoğŸan, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, Orduspor'un geleceğŸi açısından son derece önemli bir maça çıktıklarını belirterek, "Bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bucaspor maçını kazarak beyaz bir sayfa açmak istiyoruz. Bu zorlu günümüzde herkesi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.








 

Kaynak: AA