U-20 Buz Hokeyi Erkek Milli Takımı Erzurum Kampı

U-20 Buz Hokeyi Erkek Milli Takımı, Yeni Zelanda'da yapılacak Dünya Şampiyonası Grup Eleme Maçları için Erzurum'daki birinci etap kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum Buz Arenada, başantrenör Mc. Adams Keath gözetimindeki 40 kişilik sporcu kafilesi, günde toplam 7 saat süren iki antrenman yapıyor.
Milli takımın 13 gün sürecek kampı sonunda belirlenecek 18+2 kişilik asıl kadro, yine Erzurum'da 5-15 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacak ikinci etap kampa katılacak.
Milli takım, kampın ardından 19-25 Ocak tarihlerinde Yeni Zelanda'da yapılacak Dünya Şampiyonası Grup Eleme Maçları'na katılacak.
Başentrenör Keath, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurum kampının bir eleme süreci olduğunu söyledi.

Keath, "Milli takım belirlendikten sonra 10 günlük yeni bir kamp dönemi daha gerçekleşecek. Çocuklar Erzurum'da çok çalışıyor ve emek sarf ediyorlar. Günlük 7 saatlik bir çalışma var ve bu onları zorluyor ama aynı zamanda geliştiriyor. Bu altyapı takımı değil, 20 yaş altı milli takımı için hazırlanıyorlar. Takımın buz içi ve dışındaki hareketleri gayet iyi, gelişim gösterdiklerini gözlüyoruz" ifadelerini kullandı

Kaynak: AA