Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Orman Gençlik maçının hazırlıklarına başladı.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonunda, başantrenör Alper Durur yönetiminde gerçekleşen antrenmana oyuncuların tamamı katıldı.

Yaklaşık 1 saat süren antrenmanın ardından AA muhabirine Orman Gençlik maçını değerlendiren Durur, çok zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

Rakibin puan sıralamasında aşağıda ancak çok iyi bir kadroya sahip olduğunu belirten Durur, Orman Gençlik'in lige çok iyi başladığını ancak şanssız yenilgiler aldığını kaydetti.

Orman Gençlik takımının galibiyete muhtaç olduğunu ve bu nedenle saldıracaklarını düşündüklerini ifade eden Durur, "Biz evimizdeki her maçı kazanmak istiyoruz. Bu parolayla maça çıkacağız. Evimizdeki maçları kazanırsak ligde kalıcı olabiliriz. Bu doğrultuda kazanmak istiyoruz" dedi.

Ligi de değerlendiren Durur, ligin çok fazla karışık olduğunu belirterek, "Lig üçe bölünmüş durumda. Üst takımlar, orta ve alt takımlar olmak üzere ancak puanlar birbirine çok yakın. Açıkçası çok da ne olacağı belli olmayan bir lig oynuyoruz. Bana göre bu ligde evinde kazanan takımlar ligde kalır" ifadesini kullandı.
Takım oyuncularından Miray Şahin de Orman Gençlik karşısında ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirterek, taraftarın desteğiyle kazanmak istediklerini söyledi.

Saynur Tozlu ise ligde rahatlamak istediklerini ve bunun için Orman Gençlik maçını önemsediklerini ifade ederek, "Çok iyi hazırlanıyoruz. Kazanacağımıza yürekten inanıyoruz" dedi.

Kaynak: AA