Castrol Ford Team Türkiye 2014 Şampiyonluklarını Kutladı

Ford'un ralli takımı "Castrol Ford Team Türkiye", düzenlenen bir etkinlikte 2014 yılında elde ettikleri şampiyonluklarını kutladı.

Castrol Ford Team Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, 2014 yılında takım ve pilotlar klasmanlarında Türkiye Şampiyonluğu başta olmak üzere 4 önemli zafer elde eden Castrol Ford Team Türkiye, tüm sponsor firmaların üst düzey yöneticilerinin, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) yetkililerinin ve tüm takım üyelerinin ailelerinin bir araya geldiği etkinlikle 2014 yılı şampiyonluklarını kutladı.
Kutlama etkinliğinde bir konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, şunları kaydetti:
"2014 yılında neredeyse kazanmadığınız şampiyonluk ve birincilik kalmadı, bu sonuç koordineli bir bütün halinde çalışan takımımızın eseridir. Bu başarının tesadüf olmadığı yıllardır süren istikrarlı şekilde alınan sonuçlar ile açık bir şekilde ortadadır. Castrol ve Ford Otosan'ın birlikteliğinden doğan bu harika takımın, rakiplere fırsat vermeyerek daha uzun yıllar zirvede kalacağına ve genç pilotlar yetiştirerek Türk motor sporlarına daha nice isimler kazandıracağına inanıyorum. Castrol Ford Team Türkiye'ye destek olan tüm sponsorlara da teşekkür ediyorum."
Castrol CIS, Türkiye ve Orta Asya Direktörü Ömer Dormen de takımın başarılı olmasında mekanik ve yönetim ekiplerinin büyük önem taşıdığına dikkati çekti. Dormen, Castrol ve Ford markalarının globalde 100 yıl önce başlayan iş birliğinin Türkiye'de de başarıyla sürmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Kaynak: AA