Bandırma'da 5 Bin Kişilik Spor Salonu İnşa Edilecek

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Spor Genel Müdürlüğünce ilçede 5 bin kişilik spor salonu inşa edileceğini bildirdi.

Mirza, Bandırma Belediye Meclisinin aralık ayı toplantısında yaptığı konuşmada, 2011 yılında, 600 Evler Mahallesi'nde bulunan 11 dönümlük alanın üç yıl içinde spor salonu yapılması şartıyla Spor Genel Müdürlüğüne verildiğini hatırlattı.
Bu şarta uyulmadığı için arsayı geri aldıklarını belirten Mirza, "Şimdi yine salon yapmak için bu yeri geri istediler ve 2015 yılı programına alacaklarını belirttiler" dedi.

Bandırma Belediye Meclisi, 4 yıl içinde tamamlanması koşuluyla 5 bin kişilik spor salonu yapılması için 600 Evler Mahallesin'deki 11 dönümlük yeri yeniden oy birliğiyle Spor Genel Müdürlüğüne tahsis etti.
Meclis, ayrıca Bandırma Basketbol Kulübüne de "yap-işlet-devret" modeliyle spor salonu ve tenis kortu için yer verilmesini kabul etti. Bu spor salonu ve tenis kortu için Paşakent Mahallesi'ndeki 2 bin 600 metrekarelik yerin 10 yıllığına Bandırma Basketbol Kulübüne tahsisi için encümene yetki verildi.

Kaynak: AA