Kosovalı Kardeş Kulüpten Bursaspor'a Ziyaret

Bursaspor ile geçen yıl kardeşlik protokolü imzalayan Drita Kulübü, Kosova'nın Gilan kentinin belediye meclis üyeleriyle Bursaspor yönetimini ziyaret etti.

Özlüce Tesisleri'ndeki ziyarette, Drita Kulübü Başkanı Adnan Osmane, Gilan Belediyesi Meclis Başkanı Valentine Bunjafu ile belediye meclis heyetini, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bölükbaşı, geçen sezon yapılan kardeşlik protokolünün sözde kalmaması gerektiğini belirtti.

Prishtina Kulübü ile kısa bir süre önce kardeşlik protokolü imzaladıklarını anlatan Bölükbaşı, "Şubat'tan sonra Kosova'ya ziyaretimiz olacak. Orada sizleri ziyaret etmek isteriz. Geçmiş dönemde verilmiş olan taahhütler ne ise bizler de yapmaya çalışırız. Bu kardeşliklerin sözde değil, özde olması lazım" dedi.

Bunjafu ise Gilan kentinin takımı Drita Kulübü ile Bursaspor arasında yapılan kardeşlik protokolünün Kosova'da büyük yankı bulduğunu söyledi.

Drita Kulübü'nün, geçen sezon devre arasında Bursaspor'un Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ne gelerek kamp yaptığını hatırlatan Bunjafu, "Belediyemizde bu kardeşlik büyük bir gündem oluşturmuştu. Oluşturulacak bir heyet ile iki kulübün birlikte yapacağı organizasyonları hızlandırmak istiyoruz. Bu işbirliğinde sizlerden destek bekliyoruz. Bizleri burada ağırladığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda heyete hediyeler takdim edildi, hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: AA