Manavgatspor'da Transfer Çalışmaları

Spor Toto 3. Lig 1 Grup ekiplerinden Manavgatspor, Albimo Alanyaspor'dan Ahmet Demir ve Enes Şişmek ile 2,5 yılılk sözleşme imzaladı.

Manavgatspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Sportif Direktör Kamil Atalay ile Ahmet Demir ve Enes Şimşek'in katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Atalay, törende yaptığı konuşmada, Albimo Alanyaspor'dan forvet oyuncusu Ahmet Demir ile orta saha oyuncusu Enes Şimşek ile 2,5 yıllığına anlaştıklarını söyledi.

Takımda 3 yıldır oynayan kaptan Ömer Demircan ile de karşılıklı sözleşmeyi fesh ettiklerini dile getiren Atalay, Demircan'ın aynı gruptaki Darıcı Gençlerbirliği ile anlaştığını kaydetti.

Atalay, altyapıdan da Hasay Tayfun, Emrah İnal, Fevzi Sarıyıldırım ve Furkan Yeşiller'i kadroya dahil ettiklerini bildirdi.
İlk yarıyı istedikleri puanın altında tamamladıklarını belirten Atalay, lige çok iyi başladıklarını ancak son maçlarda şansız yenilgiler aldıklarını bildirdi.
Genç kadronun ilk yarıda tecrübe kazandığını söyleyen Atalay, "İkinci yarı daha iyi olacağız ve istediğimiz seviyeye ulaşacağız" dedi.

Antrenmanların 2 Ocak'ta başlayacağını ve kamp döneminde 4 hazırlık maçı yapacaklarını belirten Atalay, lige en iyi şekilde hazırlanacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA