Albimo Alanyaspor'da Orduspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, deplasmanda karşılaşacağı Orduspor maçı hazırlıklarına devam etti.

Turuncu yeşilli futbolcular, teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde Konaklı Antrenman Sahası'ndaki idmana ısınma hareketiyle başladı.

Pas çalışmasının ardından çift kale maç yapıldı. Antrenmana sakatlığı bulunan Ayite, Sinan ve kasığından ameliyat olan Kerem katılmadı.
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, haftasonu çok zorlu bir Orduspor deplasmanına çıkacaklarını söyledi.

İlk devrenin son maçının kendileri için önemli olduğunu kaydeden Çavuşoğlu, Orduspor'un da puana ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Takımda çok önemli futbolcularının eksikliğinin olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, "Ayite, Sinan, Kerem ve Timuçin'in yanı sıra cezalı oyuncularımız var. Ama neticede sahaya 11 kişi çıkıyorsunuz. Futbolcularımız ellerinden geleni yapacak. Orduspor maçından puanla dönmek istiyoruz" dedi.

-"Son iki maçta 5 puan hakem hataları nedeniyle kaybedildi"
Son iki maçta verilmeyen goller nedeniyle kaybettikleri 5 puanı telafi etmek istediklerini vurgulayan Çavuşoğlu, şöyle konuştu: "Son oynadığımız iki maçta 5 puanımız gitti. Çok önemli hakem hataları vardı. Tabi biz eleştiren veya söz söyleyen bir yapıya sahip olmadık. Bizim 5 puanımızın hakem hatalarından dolayı gittiğini, Karşıyaka maçında 2, Şanlıurfa maçında da bir golümüzün verilmediğini herkes gördü. Futbol federasyonu yetkilileri ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) yetkilileri de açık net şekilde gol olduğunu ve gollerin verilmediğini söylediler. Onların söylemesi bizim için yeterli zaten."
Kaybettikleri puanların ligdeki sıralamaya etki ettiğini kaydeden Çavuşoğlu, Orduspor maçının ardından lige verilecek arayı iyi değerlendirerek puan kayıplarını telafi etmek istediklerini belirtti.

Ara dönemde eksik olan bölgelere takviyeler yapılacağını kaydeden Çavuşoğlu, "Kadromuz şu anda kısıtlı. Sakat futbolcularımız var. Bununla ilgili çalışma yapacağız. Devre arasını çok iyi değerlendirerek Alanyaspor'u tekrar çıkışa geçirmek istiyoruz. Hedefimiz belli ve bu doğrultuda hareket edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA