Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu Açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bu sezon da şampiyon olmayı istediklerini söyledi.

GSTV'ye açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, herkese başarılı yıl dileğinde bulunarak, "İnşallah Galatasaray camiası olarak da bu sezon şampiyonluğa ulaşarak dördüncü yıldızı takacağız" dedi.

Gençlerbirliği karşısında yaşadıkları puan kaybının ardından Beşiktaş maçının önem kazandığını vurgulayan sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, "Beşiktaş maçı önem kazandı. Kaybettiğimiz çok fazla bir şey yok. Takımımız gayet iyi, herkes istekli" diye konuştu.

Takımın gidişatının da iyi olduğunu kaydeden Hamzaoğlu, "Sadece son maçı ayrı tutmak gerekiyor. Ankara'da öne çıkmakta zorlandık. Skoru korumaya çalıştık. Zemin de bize engel oldu. Biraz kabuğumuza çekildik. Çok önemli değil daha önümüzde çok maç var. Dolayısıyla buradan aldığımız bir puan, sezon sonunda değerli olabilir" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş ile yapacakları derbi maçında önde basan ve mücadele eden bir futbol sergileyeceklerini anlatan Hamza Hamzaoğlu, "İnşallah sezon sonunda gülen taraf oluruz" değerlendirmesinde bulundu.
Gençlerbirliği karşısında gol atan Emre Çolak ile ilgili Hamzaoğlu, "Emre Çolak'ın karşılaşmadaki performansından memnunum. Bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Emre gibi genç arkadaşların da takıma katkı sağlayacaklarının sinyallerini alıyorum" dedi.

Kaynak: AA