Beşiktaş Galatasaray maçı öncesi son durum

Beşiktaş Galatasaray maçı öncesinde iki takım da hazırlıklarını büyük bir hızla sürdürüyor. Beşiktaş Galatasaray maçı sonrasında iki takım da sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Beşiktaş Galatasaray maçı öncesinde ligin 15. haftasında Ankara'da 2 puan bırakan sarı-kırmızılı takımın hocası 4 Ocak Pazar günü oynanacak olan ilk derbisinde takımı tam kadro sahaya çıkarmak istiyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş karşısında da aynı taktik ve oyun anlayışıyla sahaya çıkacaklarını belirtti. Galatasaray'da sakatlıkları nedeni ile Gençlerbirliği deplasmanınd forma giyemeyen Sneijder ve Chedjou Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Öte yandan Gençlerbirliği maçında sarı kart cezalısı olan Felipe Melo da derbi maçta kadroda yer alacak. Galatasaray çalıştırıcısı ilk 11'de Burak, Semih ve Selçuk'a da ilk 11'de yer verecek. Hamza Hamzaoğlu Beşiktaş maçına kadar antrenmanlarda performansı iyi olan oyunculara derbide ilk 11'de yer verecek.

BEŞİKTAŞ'TA DERBİ MAÇI ÖNCESİ MORALLER YERİNDE

4 Ocak Pazar günü saat 19:00'da Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan derbi maç hazırlıklarını moralli bir şekilde devam eden Beşiktaş, liderliğin keyfini çıkarıyor. Galatasaray'ın 3 puan önünde olan Siyah-Beyazlılar, ligde son maçında deplasmanda Torku Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek 15. haftayı derbi öncesi büyük bir moralle kapattı. 
Beşiktaş'ta Galatasaray maçı öncesi ilk antrenmana Tomas Sivok Necip Uysal ve Mustafa Pektemek, tedavileri nedeni ile katılmazken siyah-beyazlı takım Slaven Bilic yönetiminde, yağmur altında derbi maç hazırlıklarını sürdürdü. Biliç futbolculara bugün izin verirken 31 Aralık çarşamba günü antrenmanlarına devam ederek çalışmalara hız verecek.
Bu arada Beşikta'ta Torku Konyaspor maçında hakem Halis Özkahya'ya itiraz eden Atiba Hutchinson, derbi maçta kadroda yer alamazken Atiba, takım arkadaşları ve teknik kadrodan özür diledi. Atiba, kısa bir özür konuşmasının ardından takım arkadaşları tarafından alkışalandı.
Beşiktaş Galatasaray maçı 80 bin kapasiteli Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 4 Ocak Pazar günü saat 19:00'da oynanacak.