Şamil Tayyar'dan gündemi sarsacak açıklama

"Aziz Yıldırım cemaate 50 milyon dolar vermediği için 3 Temmuz süreci başladı." açıklamasıyla gündemi sallayan G.Saray Başkanı Duygun Yarsuvat ve Yarsuvat'ı yalanlayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a, Şamil Tayyar'dan sert eleştiriler geldi.

Şamil Tayyar'dan gündemi sarsacak açıklama
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan "Son Söz" programında Duygun Yarsuvat'ın çok konuşulan cemaat iddiası masaya yatırıldı.

Yarsuvat'ın iddiasını ve Aziz Yıldırım'ın iddiaları yalanlayan açıklamasını yorumlayan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar"İkisinden biri yalan söylüyor. İkisinden bir mert değil." dedi.

Tayyar,şu sözleri söyledi;

Fenerbahçe hem Cemaati suçladı, hem Ak Parti'yi suçladı. Neredeyse İşçi Partisi'nin çığırtkanı gibi ifadeler kullandı. Ama bunlardan hiç söz etmedi. Aziz Yıldırım'ın söylemediğini Galatasaray Başkanı'nın söylemesi bir tuhaftı. Aziz Yıldırım'ın söylemediği hiç bir şey kalmadı. Eğer böyle bir şey varsa Aziz Yıldırım'ın bunu açıklıyor olması lazım. Ben G.Saray Başkanı'nı tanımam ama konuştuğumuz kişiler saygın bir hukukçu olduğunu söylüyorlar.

İKİSİNDEN BİRİ YALAN SÖYLÜYOR


Eğer böyle bir şey söylediyse, mutlaka bunun bir sebebi vardır. Ama peki Aziz Yıldırım'ın yalanladığı bir şeyi bir G.Saray başkanı niye söyler? Eğer Aziz Yıldırım bunu bir sohbet esnasında söylediyse, Aziz Yıldırım niye çıkıp bunu mert bir şekilde ifade etmiyor? İkisinden biri doğru söylemiyor.

İKİSİNDEN BİRİSİ MERT DEĞİL


Milleti kandırmaya hakları yok. G.Saray çıkacak mertçe açıklayacak. Bu mazeret değil. Mahkeme varsa sen niye söylüyorsun? Aziz Yıldırım'da mangalda kül bırakmıyor. O da çıkacak diyecek ki, açıklayacak. İkisinden biri yalan söylüyor. İkisinden bir mert değil.

BEYAZ GAZETE