Potada Maçın Ardından

Türk Telekom Başantrenörü Ercüment Sunter, her geçen gün daha iyi oynayacaklarını söyledi.

Sunter, 88-83 kaybettikleri Banvit maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, maça kötü başladıklarını, yaptıkları alan savunmasıyla da maçı dengelediklerini belirterek, "Banvit çok oturmuş bir takım. Bizden daha hareketli oyunculara sahipler, eşleşmelerde sorun yaşadık" dedi.

Skor dengede giderken rakibin üst üste attığı iki tane 3 sayılık basketin maçın dengesini bozduğunu ifade eden Sunter, "Bugün kazansaydık Banvit'in üzerine çıkacaktık. Yine de iyi gidiyoruz. Bugün ilk kez 6. yabancı oyuncu hakkımızı kullandık. Pota altı tehdidimiz çok fazla yok. Ribauntlarda bize yardımcı olacak yabancı uzun oyuncu arayışındayız. Her geçen gün daha iyi oynayacağız ve play-off'a kalacağız" diye konuştu.

- Banvit cephesi
Banvit Başantrenörü Zoran Lukic ise takımı adına çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, iyi şut attıkları maçtan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Kaybettikleri birkaç maçın ardından bu karşılaşmanın daha önemli hale geldiğine işaret eden Lukic, "İkinci periyotta top kayıpları yaptık ve hücumda zorlandık. Rakibin yaptığı alan savunmasına karşı zorlansak da genel olarak iyi oynadığımız ve iyi şut soktuğumuz maçtan galibiyetle ayrılıyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA