Gençlerbirliği A2 Takımı Moral Yemeğinde Buluştu

Gençlerbirliği A2 takımı, Galatasaray maçı öncesi düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi.

Gençlerbirliği Sportif Direktörü Aykut Akalın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği'nin alt yapıya değer veren bir takım olduğunu söyledi.

Galatasaray maçı öncesi takımın maça hazır olduğunu ifade eden Akalın, "İnşallah bu hafta hem A takım, hem de A2 takımımız, Galatasaray karşısında başarılı olur" dedi.

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Hakan Kaynar, kendilerinin gençlere önem verdiğine dikkati çekerek, "Bu geceki yemek aslında gelecek sezon A takımda oynayacak oyuncuların motivasyonu hazırlamakla ilgili. Bunda ki amaç onlarla daha iyi iletişim kurmak ve her zaman onların yanında yer aldığımızı göstermektir" diye konuştu.

Gençlerbirliği A2 Takım Teknik Sorumlusu Veysi Kanber, takipçileri Bursaspor ve Galatasaray'ın 3 puan önünde lider olduklarını belirterek, "Sezon sonunda Türk sporuna ve özellikle Gençlerbirliği A takımında bahsedeceğimiz oyuncuların olacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.
Takım kaptanı Rahmi Can Karadaş, takım haline kenetlendiklerini ve sezon sonunda şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA