Fenerbahçe İkinci Yarı Finalist

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 63-58 yenerek ikinci yarı finalist oldu.

Bu sonuçla yarı finalde İstanbul Üniversitesi B.G.D. ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Fenerbahçe'yi tebrik ederek, "Her iki takım içinde çok kötü bir maç oldu. Fenerbahçe kötü oynadı biz ise onlardan kötü oynadık. İnsanların tahmin etmediği bir maç oldu. Bireysel olarak sadece tecrübeli oyuncularla maç skorunu rakibimiz kendisine çevirdi. Daha önceki maçlar daha kaliteliydi. Çok kötü bir basketbol oldu. Biz, bir süreç içerisindeyiz. Çok yeni oyuncularımız var, bir kimyayı tam oturtamadık. Halen bir arayış içerisindeyiz. Taşları yerine oturtmuş değiliz ama doğru yoldayız. Bazı arkadaşlarımız bizler kadar istemiyor, onlar bizle beraber olmayacak. Ocak ayında yeni takım kimyası oluşturmaya çalışacağız yeni oyuncularla. Hedeflerimize aynı şekilde devam ediyoruz. 5 sayıyla biz yenildiğimize göre bu kötü oyunla demek ki maç çok kötüydü. Fenerbahçe'ye önlerindeki maçlarda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Abdullah Gül Üniversitesi oyuncusu Sinem Ataş bugün kazanmayı çok istediklerini belirterek, "İyi bir maç oldu. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Karşı takımı tebrik ediyorum" dedi.

FENERBAHÇE CEPHESİ
Fenerbahçe Başantrenörü Jacek Winnicki ise çok zor bir maç oynadıklarını vurgulayarak, "Bu bir çeyrek final maçıydı. Çok fazla hata yaptık ancak çok iyi savunma yaptık. Çok fazla top kaybı yaptık. Maçın sonunda çok fazla sayı yedik. Yine de oyuncularımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin oyuncusu Olcay Çakır da rakibini tebrik ederek, "Fenerbahçe olarak farkımızı ortaya koyduk. Hata yaptık ancak maçı kazanmasını bildik. Elimizden geldiğince finale kadar gitmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA